Kinderfeesten met luchtdrukwapens: 6 deelnemers incl. 1000 kogels 1,5 - 2 uur vanaf: € 135,- ( za & zo: € 145,- )

Kinderfeesten met veerdrukwapens: 6 deelnemers incl. 600 kogels 1,5 - 2 uur vanaf: € 110,- ( za & zo: € 120,- )

Kinderfeesten met veerdrukwapens: tot 10 deelnemers incl. 1000 kogels 1,5 -2 uur vanaf: € 137,50 ( za & zo € 147,50 )

Active Paintball is de grootste kinderpaintball aanbieder van limburg en faciliteert en verzorgd o.a. voor de volgende bedrijven voor dezelfde prijzen het kinderpaintball op onze locatie:

Active Lifestyle & Outdoor Reuver, Action Dome uit Venlo, Nina Bellen Venlo, De Surviver Paintball Games

reserveren voor kinderpaintball kan natuurlijk ook rechtstreeks via ons!

Prijzen en informatie over kinderfeesten Paintball Cal. 0.50 met veerdrukwapens en luchtdrukwapens. Duur 1,5-2 uur.

Op ons terrein worden voor diverse andere aanbieders paintball aangeboden en met ons materiaal en door ons begeleid enkele hiervan zijn: Nu op Stap en Action Dome & Nina Bellen.

Kinderfeesten Paintball met een vaste prijs. Keuze uit 3 opties: kinderfeest XS ( 6 deelnemers ) kinderfeest XL ( t/m 10 deelnemers of meer ) of kinderfeest XL de luxe ( 6 deelnemers met luchtdrukpistolen ) duur kinderfeest 1,5-2 uur

Paintball kinderfeest XL ( shotgun veerdruk ):

Altijd tot 10 deelnemers, de deelnemers schieten met een echte shotgun, met na afloop een oorkonde als aandenken de kosten bedragen:

  1. Maandag t/m vrijdag inclusief 1000 kogels € 137,50 excl. overall.
  2. Zaterdag & zondag inclusief 1000 kogels € 147,50 excl. overa

Extra spelers boven de 10 betalen:

ma t/m vr: € 13,75 incl. 100 kogels p.p.

za & zo: € 14,75 incl. 100 kogels p.p.

Na afloop een eetarrangement ter plekke nuttigen voor € 37,50 krijg je 10 broodjes hamburger, 3 liter frisdrank en een tafel vol friet, ( i.p.v. een hamburger een kipburger dan kost dit p.p. € 2,- meer, duidelijk aangeven bij reservering )

Paintball XS kinderfeest ( altijd 6 deelnemers, shotgun veerdruk ) :

6 deelnemers, de deelnemers schieten met veerdruk shotguns. Na afloop ontvangt men een oorkonde als aandenken, de kosten zijn:

  1. Maandag t/m vrijdag inclusief 600 kogels € 110,- excl. overall.
  2. Zaterdag & zondag inclusief 600 kogels € 120,- excl. overall.

Na afloop een eetarrangement ter plekke nuttigen voor € 29,- krijg je 6 broodjes hamburger, frisdrank en een kg friet, ( i.p.v. een hamburger een kipburger dan kost dit p.p. € 2,- meer, duidelijk aangeven bij reservering )

Paintball XL de luxe kinderfeest ( 6 deelnemers, luchtdruk pistool. Extra spelers mogelijk met een meerprijs )

6 deelnemers, de deelnemers schieten met echte luchtdrukpistolen ( met aangepaste uitgaande druk ) Na afloop ontvangt men een oorkonde als aandenken, de kosten zijn bij 6 deelnemers zijn:

  1. Maandag t/m vrijdag inclusief 1000 kogels € 135,- excl. overall.
  2. Zaterdag & zondag inclusief 1000 kogels € 145,- excl. overall.
  3. Extra spelers kosten: € 24,- incl. 100 kogels p.p.
  4. Na afloop een eetarrangement ter plekke nuttigen voor € 29,- krijg je 6 broodjes hamburger, frisdrank en een kg friet, ( i.p.v. een hamburger een kipburger dan kost dit p.p. € 2,- meer, duidelijk aangeven bij reservering )

Een overall voor kinderpaintball erbij reserveren is mogelijk voor € 2,50 p.p. maar niet noodzakelijk! de verfkogeltjes gaan op de kleding bijna niet stuk, gebeurt dit wel dan is deze uiswasbaar op 30 graden. ( de verfkogels bevatten levensmiddelkleurstoffen en zijn feitelijk eetbaar omdat de schil uit glucose bestaat, milieu vriendelijk )

Vanaf 2017: paintball met luchtdrukwapens met CE keurmerk, speciaal voor deelnemers beneden de 18 jaar! en kinderfeesten.

Active Paintball heeft de compleet nieuwe luchtdrukpaintballwapens van het merk GOG Enmy ( cal. 0.50 ) aangekocht om deze uitgebreid in de praktijk te testen. Deze wapens schieten cal. 0.50 kogeltjes ( hetzelfde als de veerpistolen ) maar hebben een uitgaande druk van 0,5 Joule waardoor ze niet onder de WWm vallen en toegestaan zijn voor jeugdige spelers ( van 10 tot 18 jaar ) Het verbruik qua kogeltjes is wat hoger dan bij de veerpistolen omdat je veel sneller kunt schieten, maar de beleving is top.

Kledingsadvies:

Laat de deelnemers schone kleding meenemen voor de terugreis, van het Paintball zelf wordt men doorgaans niet vies maar onze ervaring is dat men met de op het speelveld aanwezige kogels gaat klieren waardoor men vol verf komt te zitten. Schone kleding voor de terugreis is daarom aan te bevelen ( beter dan de autobekleding helemaal moeten schoonmaken ) Zorg voor stevige schoenen i.v.m. met de verschillende ondergronden op het speelveld.ETEN & DRINKEN!

Het zelf meenemen van eten en drinken is niet toegestaan!

Ter plekke is een kantine waar men terrecht kan. Snoepgoed voor tijdens kinderfeesten zijn wel toegestaan.

Prijzen frisdrank:

€ 1,75 blikjes

Kan sportdrank +/- 4 liter € 6,50


Prijzen en informatie over kinderfeesten Paintball met de allernieuwste Cal. 0.50 luchtdrukwapens ( 0.5 Joule )

Kinderfeesten XL de luxe met luchtdrukwapens cal. 0.50 excl. overalls!

( paintball zoals de volwassenen het spelen )

                                                                        

Geheel nieuw: paintball met luchtdrukwapens met CE keurmerk, speciaal voor deelnemers beneden de 18 jaar! en kinderfeesten, paintball zoals volwassenen het ook spelen maar dan met minder druk op het geweer!

Active Paintball heeft de compleet nieuwe luchtdrukpaintballwapens van het merk GOG Enmy ( cal. 0.50 ) aangekocht om deze uitgebreid in de praktijk te testen. Deze wapens schieten cal. 0.50 kogeltjes ( hetzelfde als de veerpistolen ) maar hebben een uitgaande druk van 0,5 Joule waardoor ze niet onder de WWm vallen en toegestaan zijn voor jeugdige spelers ( van 10 tot 18 jaar ) Het verbruik qua kogeltjes is wat hoger dan bij de veerpistolen omdat je veel sneller kunt schieten, maar de beleving is top.

Kosten kinderfeest paintball-arrangement voor 6 deelnemers met echte luchtdrukwapens: €130,- inclusief 1000 kogels en 1,5-2 uur speelplezier. Voor de zaterdag en zondag komt er een toeslag bij van € 10,- Extra eetarrangement erbij boeken ( 6 broodjes hamburger, frites en een blikje frisdrank naar keuze)  €27,50 bij reservering erbij vermelden.

Een overall erbij reserveren is mogelijk voor € 2,50 p.p. maar niet noodzakelijk! de verfkogeltjes gaan op de kleding bijna niet stuk, gebeurt dit wel dan is deze uiswasbaar op 30 graden. ( de verfkogels bevatten levensmiddelkleurstoffen en zijn feitelijk eetbaar omdat de schil uit glucose bestaat, milieu vriendelijk )

Kledingsadvies:

Laat de deelnemers schone kleding meenemen voor de terugreis, van het Paintball zelf wordt men doorgaans niet vies maar onze ervaring is dat men met de op het speelveld aanwezige kogels gaat klieren waardoor men vol verf komt te zitten. Schone kleding voor de terugreis is daarom aan te bevelen ( beter dan de autobekleding helemaal moeten schoonmaken ) Zorg voor stevige schoenen i.v.m. met de verschillende ondergronden op het speelveld en eventueel voor handschoenen!

Kosten extra paintballs caliber 0.50: € 35,- per zak van 500 stuks