Onze arrangementen voor kinderfeesten 

Paintball Veerpistool

1,5 uur t/m 10 kids

incl. 1000 kogels

€ 150,-

za / zo & € 10,-

extra spelers: € 15,- p.p. incl. 100 kogels p.p.

za/zo & € 1,-

 

 

Paintball Luchtdruk

1,5 uur vanaf  8 kids

incl. 150 kogels p.p.

€ 22,50 p.p.

za/zo & € 1,-  p.p.

 

GellyBall

1,5 uur vanaf 8 kids

inclusief alle kogels

€ 19,50 p.p.

za/zo & € 1,- p.p.

Archery tag

1-1,5 uur vanaf 8 kids

€ 16,- p.p.

za/zo & € 1,- p.p.


Prijzen en informatie over kinderfeesten

Paintball

GellyBall

Archery Tag

 

Paintball Cal. 0.50 met veerdrukwapens en luchtdrukwapens. Duur 1,5 uur.

Onze kinderluchtdrukwapens zijn CE-gekeurd volgens de 2009/48/EG speelgoedrichtlijn

Kinderfeesten Paintball met een vaste prijs. Keuze uit 2 opties: kinderfeest XL ( t/m 10 deelnemers of meer ) of kinderfeest XL de luxe ( vanaf 8 deelnemers met luchtdrukpistolen of meer ) duur kinderfeest 1,5 uur

Paintball kinderfeest XL ( shotgun veerdruk ):

Altijd tot 10 deelnemers, de deelnemers schieten met een echte shotgun, met na afloop een oorkonde als aandenken de kosten bedragen:

  1. Maandag t/m vrijdag inclusief 1000 kogels € 150,- excl. overall.
  2. Zaterdag & zondag inclusief 1000 kogels € 160,- excl. overall

Extra spelers boven de 10 betalen:

ma t/m vr: € 15,- incl. 100 kogels p.p.

za & zo: € 16,- incl. 100 kogels p.p.

Na afloop een eetarrangement ter plekke nuttigen voor € 45,- krijg je 10 broodjes hamburger, en 1 kan frisdrank ( i.p.v. een hamburger een hallalburger dan kost dit p.p. € 1,- meer, duidelijk aangeven bij reservering )

Paintball XL de luxe kinderfeest ( vanaf 8 deelnemers, luchtdruk pistool CE-gekeurd volgens de 2009/48-EG speelgoedrichtlijn. Extra spelers mogelijk met een meerprijs )

6 deelnemers, de deelnemers schieten met echte luchtdrukpistolen ( met aangepaste uitgaande druk ) Na afloop ontvangt men een oorkonde als aandenken, de kosten zijn bij 6 deelnemers zijn:

  1. Maandag t/m vrijdag inclusief 150 kogels p.p.  € 22,50,- p.p. excl. overall.
  2. Zaterdag & zondag toeslag € 1,- p.p.
  3. Extra spelers kosten: € 22,50 incl. 150 kogels p.p. op za / zo € 23,50 p.p.
  4. Na afloop een eetarrangement ter plekke nuttigen vanaf 8 deelnemers voor € 4,50 p.p.  krijg je een broodje hamburger, en frisdrank ( i.p.v. een hamburger een hallalburger dan kost dit p.p. € 1,- meer, duidelijk aangeven bij reservering )

Een overall voor kinderpaintball erbij reserveren is mogelijk voor € 2,50 p.p. maar niet noodzakelijk! de verfkogeltjes gaan op de kleding bijna niet stuk, gebeurt dit wel dan is deze uiswasbaar op 30 graden. ( de verfkogels bevatten levensmiddelkleurstoffen en zijn feitelijk eetbaar omdat de schil uit glucose bestaat, milieu vriendelijk )

Vanaf 2017: paintball met luchtdrukwapens met CE-gekeurd volgens de 2009/48/EG speelgoedrichtlijn, speciaal voor deelnemers beneden de 18 jaar! en kinderfeesten.

Active Paintball heeft de compleet nieuwe luchtdrukpaintballwapens van het merk GOG Enmy ( cal. 0.50 ) aangekocht om deze uitgebreid in de praktijk te testen. Deze wapens schieten cal. 0.50 kogeltjes ( hetzelfde als de veerpistolen ) maar hebben een uitgaande druk van minder 0,5 Joule en zijn CE-gekeurd volgens de 2009/48/EG speelgoedrichtlijn waardoor ze niet onder de WWm vallen en toegestaan zijn voor jeugdige spelers ( van 7 tot 18 jaar ) Het verbruik qua kogeltjes is wat hoger dan bij de veerpistolen omdat je veel sneller kunt schieten, maar de beleving is top.

Archery Tag het pijl en boog kinderfeest vanaf 8 deelnemers

Het moderne trefbal maar dan met pijl en boog, de pijlen hebben een softtop ( rubbere stop ) en voor de veiligheid heeft men een masker op. Probeer met je team de targets ( 5 ronde obstakels ) uit de houder te schieten en je wint het spel. De totaalkosten zijn:

1. Maandag t/m vrijdag vanaf 8 deelnemers 1,5 uur € 16,- p.p. ( za & zo & : € 1,- ) arrangement 8 deelnemers € 128,-

Kledingsadvies:

Laat de deelnemers schone kleding meenemen voor de terugreis, van het Archery Tag en Paintball zelf wordt men doorgaans niet vies maar onze ervaring is dat men met de op het speelveld aanwezige kogels gaat klieren waardoor men vol verf komt te zitten. Schone kleding voor de terugreis is daarom aan te bevelen ( beter dan de autobekleding helemaal moeten schoonmaken ) Zorg voor stevige schoenen i.v.m. met de verschillende ondergronden op het speelveld.

Gelly Ball Het spel met de gelkogeltjes en vol automatische pistolen

GellyBall is vrij nieuw en pijnloos. Men schiet met waterGelkogeltjes van 7 mm , veel lol en plezier en altijd voldoende kogeltjes om je opodracht uit te voeren.

Prijzen kinderfeesten GellyBall te reserveren vanaf 8 deelnemers. Prijs per deelnemer inclusief alle benodigde kogels voor 1,5 uur lol en plezier € 19,50.

Arrangement 8 deelnemers € 156,-

 

activiteit reserveren

E-mailadres
ik wil reserveren
datum en tijd

ETEN & DRINKEN!

Het zelf meenemen van eten en drinken is niet toegestaan!

Ter plekke is een kantine waar men terrecht kan.

Snackmenu: broodje hamburger en een blik fris: € 4,50

 

Prijzen frisdrank:

Vanaf € 2,50 blikjes 0,33l

Kan fris/sportdrank +/- 4 liter € 9,-