Hoe een Paintball event reserveren @ Active Paintball

Wij werken met de volgende tijdvakken ( in de winter tot max. 17:00 uur ) voor reserveringen:

10:00-12:00 uur, 12:00-14:00 uur, 14:00- 16:00 uur, 16:00-18:00 uur, 18:00-20:00 uur

9:00- 11:00 uur, 11:00-13:00 uur, 13:00-15:00 uur, 15:00-17:00 uur, 17:00-19:00 uur

Een Paintball event of kinderfeestje Paintball reserveren kan met de onderstaande informatie aanvraag paintball knop of per E-mail ( erik@active-sport.nl, of telefonisch 0637451519, waarna men via de mail een bevestiging krijgt. Via Active krijgt u altijd een passend aanbod en of de voor u geschikte datum en tijdstip beschikbaar is. Bij een reservering ga je akkoord met de door ons gehanteerde voorwaarden en regels.

Kinderfeest Paintball @ Active Paintball. Paintball Venlo

Voor kinderfeesten boekingen mailen en de datum welke de voorkeur heeft doorgeven wij kijken of deze mogelijk is. Doorgaans staan de meeste kinderfeesten Paintball geboekt op woensdag of vrijdagmiddag. Boekingen kinderfeesten Paintball op zaterdag of zondag hebben een kleine toeslag, zie prijzen! betaling na afloop contant of via de pin ( dit bij reservering opgeven i.v.m. beschikbaarheid mobiele pinautomaat ) Omdat wij voor diverse andere organisaties ook de kinderpaintball-boekingen doen s.v.p. tijdig reserveren!

 

Let op!!

Het meenemen van huisdieren op het paintballterrein is zonder toestemming niet toegestaan!

Het meenemen en nuttigen van eigen eten en drank is niet toegestaan!

Parkeren op ons terrein gebeurt op eigen risico!

 

Voor jeugdige spelers de keuze uit speciale veerdrukwapens, shotguns van cal. 0.50 welke geen lucht comprimeren d.m.v. een veer maar uitsluitend met een veermechanisme kogels schieten! of speciale CE keurmerk 2009/49/EG speelgoedrichtlijn luchtdrukwapens welke op luchtdruk schieten met een uitgaande lage druk van minder dan 0,5 joule en toch 25-35 meter ver schieten.

Active Paintball facaliteert groepen van:

De Paintball Warriors

Wat heb je nodig om te Paintballen

Om deel te nemen aan Paintball heb je behalve goede zin niet meer nodig dan makkelijk zittende kleding, stevige schoenen en eventueel handschoenen.

Voor kinderfeesten Paintball welke bij Active mogelijk zijn vanaf 7 jaar ( jonger is bij uitzondering mogelijk, vraag naar de info hierover ) raden wij aan om de deelnemende kinderen stevige schoenen en makkelijk zittende kleding te dragen. Extra schone kleren meenemen voor de terugreis is aan te bevelen.

Paintball beneden de 18 jaar, nieuw: schieten met cal. 0.50 luchtdrukwapens met een CE-gekeurd volgens de 2009/48/EG speelgoedrichtlijn

Volgens de Wet ( WWm ) Wet wapens en munitie is het niet toegestaan om een luchtdrukwapen te overhandigen laat staan mee schieten als je nog geen 18 jaar oud bent. Active Paintball controleert hierop bij aankomst van de groepen en spelers. Ben je jonger dan 18 dan dien je dit bij de reservering door te geven en kun je meespelen met een veerdrukpistool. Deze schieten niet zo ver maar je kunt wel met de andere meespelen, de spellen worden dan enigsinds aangepast. Doordat onze veerdrukuitrustingen geen luchtdruk comprimeren maar enkel met een veer de paintball wegschieten zijn deze toegestaan en gebruiken wij deze bij jeugdige spelers vanaf 7 jaar oud.

Spelers vanaf 10 jaar t/m 17 jaar kunnen op verzoek de nieuwe CE gekeurd volgens de 2009/48/EG speelgoedrichtlijn luchtdrukwapens reserveren. Deze wapens schieten op luchtdruk met een vast ingestelde uitgaande druk van minder dan 0,5 Joule waardoor ze niet onder de wapenwet vallen en dus toegestaan zijn voor gebruik. Deze wapens schieten met caliber 0.50 kogeltjes welke toch nog 25-35 meter ver schieten. dezelfde beleving als de volwassenen echter met minder pijnlijke treffers!

Door bij ons te reserveren/boeken ga je akkoord met onze voorwaarden reserveringen & leveringsvoorwaarden

een reservering is rechtsgeldig als deze door Active Paintball telefonisch of bij voorkeur per E-mail bevestigd geworden is.

Er worden de volgende regels en leveringsvoorwaarden toegepast welke door akkoord te zijn gegaan met een boeking/reservering van toepassing zijn:

Deelname aan alle activiteiten zijn geheel voor eigen risico, zorg voor goede stevige schoenen vanwege de verschillende ondergronden.

 1. Bij annuleringen meer dan 14 dagen voor het geplande event worden er 10% van de boekingsbedrag in rekening gebracht. Bij annuleringen meer dan 7 dagen voor het geplande event worden 33% van het boekingsbedrag in rekening gebracht.
 2. Bij annuleringen binnen 7 dagen voor het geplande event wordt het volledige bedrag in rekening gebracht, of er wordt een nieuwe datum afgesproken en vastgelegd. Restitutie van een dan gedane aanbetalingen zijn niet mogelijk!
 3. Wijzigingen betreffende het aantal deelnemers zijn mogelijk tot uiterlijk 7 dagen voor aanvang, hierna worden de bij reservering opgegeven deelnemers/producten gewoon in rekening gebracht tenzij anders is overeengekomen.
 4. Het aantal bij de reservering opgegeven deelnemers ( min. 8 ) dient afgerekend te worden indien er binnen 3 dagen voor aanvang geen wijziging qua aantal deelnemers is doorgegeven. Het minimum aantal betalende deelnemers is altijd 8.
 5. Een reservering kan vanaf 8 deelnemers, komen er minder op de afgesproken datum dan worden 8 deelnemers in rekening gebracht.
 6. Er kan indien Active dit nodig vind een aanbetaling verlangd worden, na deze aanbetaling is de reservering pas geldig.
 7. Reserveren met een voucher is pas geldig en gereserveerd als de voucher per mail gestuurd wordt en er van onze zijde een bevestiging gestuurd is qua datum en aanvangstijd, inhalen bij niet veschijnen is niet mogelijk.
 8. Resitutie bij een kortingsvoucher in welke vorm dan ook is niet mogelijk.
 9. Voor paintball met caliber 0.68 uitrustingen dienen de deelnemers 18 jaar te zijn! en zich op verzoek zich legitimeren.
 10. Paintball spelen beneden de 18 jaar met luchtdrukwapens is mogelijk als dit bij de reservering kenbaar gemaakt is, men speelt dan met speciale wapens met CE keurmerk. Zonder reservering is spelen hiermee niet mogelijk!
 11. Elke deelnemer welke met caliber 0.68 gaat paintballen krijgt bij aanvang een: overall, en masker en compleet paintballwapen. als optie is er een muts en voor vrouwelijke deelnemers een bodyprotector beschikbaar. Deelnemen aan de aangeboden activiteiten gebeurt altijd op eigen risico!
 12. Ultimate regels: * per spel krijgt de deelnemer een vol wapen, bij een treffer ben je af, kogels op is af, geen kogels uit het wapen halen, de totale reserveringstijd ( 2 of 3 uur ) is leidend voor de reservering, spellen duren 8/10- max.15 minuten, er worden doorgaans 3-4 spellen per uur gespeeld.
 13. Kleine groepen kunnen altijd  na overleg ingedeeld worden bij andere groepen om deel te nemen aan de aangeboden activiteiten, reserveren als kleine groep met het recht om als groep alleen te spelen is mogelijk met een toeslag van € 25,- per reservering en afhankelijk van de grote van de groep of dit mogelijk is.
 14. De verantwoordlijke ( ook voor de betaling ) en enige aanspreekpunt voor een groepsreservering blijft diegene die daadwerkelijk op zijn of haar naam gereserveerd heeft, deelnemers uit die groep zijn voor Active geen partij maar slechts deelnemers!
 15. De bij de reservering opgegeven deelnemers dienen afgerekend te worden, ook als er minder deelnemers zijn dan opgegeven, er mag hier tot maximaal 2 deelnemers van afgeweken worden met het minimum van 8 betalende deelnemers. Dit is niet van toepassing bij een gereserveerd arrangement omdat deze een t/m aantal bevatten met een vaste arrangementsprijs.
 16. Bij een boeking zitten altijd een van te voren afgesproken aantal paintballs per groep of deelnemer, als deze opgeschoten zijn en de groep besluit om geen extra kogels bij te kopen dan loopt het arrangement af en is de groep klaar.
 17. Een bbq bij een boeking gereserveerd kan tot uiterlijk 7 dagen voor aanvang gewijzigd worden. Een bbq dient vooraf bij reservering, doch uiterlijk 5 dagen voor aanvang betaald te worden!!
 18. Niet komen opdagen zonder bericht betekend het hele bedrag van de boeking betalen, bij een calamiteit waarvoor de klant niet aansprakelijk is wordt er een nieuwe datum afgesproken met een kleine vergoeding voor de gemaakte kosten.
 19. Indien Active Paintball door omstandigheden een geboekt arrangement niet kan uitvoeren heeft diegene die geboekt heeft recht op een zelfde arrangement of een boeking met dezelfde waarde in geld waarvoor dan niets in rekening wordt gebracht indien het reeds geboekte betaald geworden is.
 20. Indien er een BBQ gereserveerd geworden is dient deze 5 dagen voor aanvang betaald te worden, geen betaling geen levering van de BBQ. Het bedrag dient overgemaakt te worden op: NL 08 RABO 0106235087 o.v.v. BBQ en datum
 21. Indien een boeking wegens slecht weer en of andere calamiteiten beeindigd wordt door de aanwezige scheidsrechter vanwege de veiligheid van de deelnemers dan kan er geen restitutie van het betaalde arrangement plaatsvinden en dient het vooraf overeengekomen bedrag betaald te worden.
 22. Bij annuleringen binnen 3 dagen voor geplande datum vanwege weersverwachtingen ( extreme hitte, extreme regen etc. ) wordt een nieuwe datum gekozen ( binnen 3 maanden ) of het volledige boekingsbedrag wordt betaald.
 23. De paintballs waarmee geschoten wordt zijn biologisch afbreekbaar ( levensmiddelkleurstoffen ) en de vlekken zijn op 40 graden uitwasbaar.
 24. Elke reservering vind plaats op een overeengekomen tijdstip, te laat komen kan betekenen dat men minder lang kan deelnemen aan het arrangement omdat de tijdslimiet afloopt en er andere groepen komen spelen.
 25. Bij een reservering op rekening dient het bedrag vooraf overgemaakt te worden op ons rekeningnummer NL08RABO0106235087 o.v.v. naam en datum groep indien dit afgeproken is bij het reserveren!
 26. Active Paintball is niet aansprakelijk voor zoekgeraakte of beschadigde bezittingen/auto"s van bezoekers, klanten en of derden aanwezigen.
 27. Deelnemen aan het paintball met eigen meegebrachte paintballs is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Active.
 28. Bezoekers, klanten dienen altijd de speelveldregels zoals deze op deze site vermeld staan na te leven waarvan de belangerijkste zijn: * Binnen het speelveld altijd je masker dragen. * binnen 5 meter niet op iemand schieten. * nooit schieten buiten het afgebakende speelveld. * altijd gevolg geven aan opdrachten van de aanwezige scheidsrechter. * nooit schieten op de scheidsrechters en op dieren of andere objecten die geen deel uitmaken van het paintballspel. * ten aller tijden je gezonde verstand gebruiken tijdens het spel.
 29. Bij een voortijdig vertrek van een geboekte activiteit vind er geen restitutie plaats van het boekingsbedrag.
 30. Deelnemen aan activiteiten aangeboden door Active dienen te gebeuren zonder onder invloed te zijn van middelen die het normaal functioneren beinvloeden.
 31. Betalings mogelijkheden @ Active Paintball zijn:

1) Contant na afloop

2) Via de mobiele-pinautomaat na afloop ( pin reserveren, niet altijd beschikbaar )

3) d.m.v. overmaken op ons rekeningnummer voor aanvang boeking of met een rekening na afloop welke binnen 14 dagen betaald dient te worden hiervoor rekenen wij een toeslag van € 50,- per boeking!

Voor onenigheden vallen alle aangeboden activiteiten onder het Nederlandse recht en zal in geval van een onduidelijkheid indien de partijen niet kunnen overeenkomen een Nederlandse Kantonrechter uitspraak dienen te doen.

Speciale jacht op de draak


mogelijkheden Paintball cal. 0.50 lucht en veerdruk & cal. 0.68 luchtdruk-uitrustingen

Active Paintball heeft de beschikking over ruim 200 Paintballwapens van verschillende calibers ( 0.50 & 0.68 ), wij leggen de verschillen hieronder aan u uit en welke mogelijkheden je als groep hiermee kunt hebben.

Caliber 0.68 luchtdrukwapen en Cal.0.68 Paintballs

Het meest gebruikte caliber in Paintball, Wij gebruiken het merk Tipmann voor de wapens ( type: custom 98 & de nieuwe FT 12 Fliptop )

Caliber 0.50 Luchtdrukwapen en Cal. 0.50 Paintballs

.  

Al vele jaren beschikt Active Paintball over een serie luchtdrukwapens ( Spider Opus en sinds 2016 over een serie Tipmann FT50 markers ) welke het caliber 0.50 hebben. Cal. 0.50 wapens zijn lichter en compacter en de Paintballs zijn niet zo groot waardoor ze minder schade kunnen toebrengen. Speciaal voor damesgroepen en gemengde groepen geschikt, waarbij deelnemers beneden de 18 jaar gecombineerd kunnen spelen met veerdrukpistolen en of de nieuwe luchtdrukpistolen cal. 0.50 en ouderen met luchtdrukwapens cal. 0.50 of, gemengd dus met dezelfde kogels.

Caliber 0.50: veerpistolen, shotguns & luchtdrukpistolen welke schieten met Cal. 0.50 Paintballs en een lage uitgaande druk hebben.

Voor jeugd en jongeren beneden de 18 jaar hebben wij 3 mogelijkheden:

1: voor de jongste deelnemers de JT Z200 Shotgun waarbij men 18 kogels in het magazijn heeft of de Blaster ( met hopper ) , beide met een frontlader welke snel en gericht kan schieten.

2: de Valken shotgun, deze shotgun heeft een magazijn waarin 120 kogels kunnen. Waardoor je veel sneller kunt schieten dan met de Z2oo van JT

3: schieten met de nieuwste luchtdrukwapens cal. 0.50 ( met CE keurmerk 2009/48/EG speelgoedrichtlijn ) deze luchtdrukwapens hebben een vastgestelde uitgaande druk van minder dan 0.5 Joule waardoor ze niet onder de wapenwet vallen en geschikt zijn voor spelers vanaf 10-12 jaar t/m 17 jaar. De wapens schieten 25-35 meter ver en komen minder hard aan.Informatie aanvraag Paintball

Naam *
E-mailadres *
Wat wil je graag weten? *