Paintball & GellyBall prijzen vanaf 18 jaar en vanaf 8 deelnemers

Voor singel spelers, of kleinere aantal deelnemers bel of mail dan even voor eventuele deelname bij een andere groep zijn er enkele opties qua prijzen:

PAINTBALL:

 1. LIGHT: € 18,- p.p. inclusief 100 kogels p.p. 1 uur  
 2. BUDGET: € 25,- p.p. inclusief 100 kogels p.p. tot 2 uur
 3. BACHELOR: € 30,- p.p. inclusief 200 kogels p.p. gratis speciaal pak, vanaf 10 betalende deelnemers speelt de vrijgezel gratis mee.
 4. BASIC: € 35,- p.p. inclusief 300 kogels p.p. 2 uur 
 5. EXTREEM: € 49,95 p.p. inclusief 600 kogels p.p. 3 uur 
 6. ULTIMATE BUDGET: € 49,95 p.p. onbeperkte kogels 2 uur
 7. ULTIMATE: € 62,50,- p.p. inclusief onbeperkte kogels en 3 uur 

Bij arrangementen met onbeperkte kogels krijgt men elk spel een vol wapen met kogels ( 200 ) ben je geraakt of leeg dan verlaat je het speelveld en krijg je voor het volgende spel weer een vol wapen. elk spel duurt 8/10 - max 15 minuten ( afhankelijk van het gekozen spel. Kogels afgeven aan medespelers en het uit het wapen halen van kogels is niet toegestaan.

Toch nog extra kogels nodig dan worden de volgende prijzen gerekend en kan de speeltijd langer worden:

 1. 100 kogels € 7,50
 2. 1 zak kogels 500 stuks: € 35,-
 3. 1 doos 2000 stuks: € 100,-

Elke deelnemer ontvangt een complete uitrusting welke bestaat uit: een Paintballwapen voorzien van luchtfles en hopper, een overall, een muts, een masker en voor de dames een bodyprotector. Zorg zelf voor stevige schoenen en eventueel voor handschoenen

GELLYBALL:

1. BASIC: € 25,- p.p. inclusief onbeperkte kogels 1,5 uur

2. EXTREEM: € 35,- p.p. inclusief onbeperkte kogels 2,5 uur

GellyBall is vergelijkbaar met airsoft met het verschil dat men schiet met gell/waterkogeltjes van 7 mm met electronische wapens en dus niet de pijnlijke plekken krijgt welke bij Paintball en Airsoft wel gebruikelijk zijn. GellyBall is uitermate geschikt voor vriendinnenuitjes, kinderfeesten en vrijgezellenfeestjes waarbij het geen pijn mag doen en lol belangerijk is.

Langer Gellyball spelen is mogelijk voor € 5,- p.p. per 30 minuten inclusief onbeperkte kogels.

Het meenemen en nuttigen van eigen eten en drank is niet toegestaan !

Paintball Prijzen en informatie over jeugd Paintball, kinderfeesten Paintball & familie paintball. Duur altijd 2 uur inclusief uitleg.

Kinderfeesten Paintball met een vaste prijs. Keuze uit 2 opties: kinderfeest XL ( t/m 10 deelnemers of meer ) of kinderfeest XL de luxe ( 6 deelnemers met luchtdrukpistolen ) duur kinderfeest ongeveer 1,5  ( incl. introductie en uitleg , dus tijdig aanwezig zijn )

Paintball kinderfeest XL ( shotgun veerdruk ):

Altijd tot 10 deelnemers, de deelnemers schieten met een echte shotgun, met na afloop een oorkonde als aandenken de kosten bedragen:

 1. Maandag t/m vrijdag inclusief 1000 kogels € 150,- excl. overall.
 2. Zaterdag & zondag inclusief 1000 kogels € 160,- excl. overall.

Extra spelers boven de 10 betalen:

ma t/m vr: € 15,- incl. 100 kogels p.p.

za & zo: € 16,- incl. 100 kogels p.p.

Na afloop een snackarrangement ter plekke nuttigen voor € 45,- krijg je 10 broodjes hamburger en een kan frisdrank ( i.p.v. een hamburger een hallalburger dan kost dit p.p. € 1,- meer, duidelijk aangeven bij reservering )

Paintball XL de luxe kinderfeest ( vanaf 8 deelnemers ) luchtdruk pistool & 150 kogels p.p. € 22,50 p.p..   Extra spelers mogelijk met een meerprijs € 22,50 p.p. incl. 150 kogels p.p. ) 

De deelnemers schieten met echte luchtdrukpistolen ( met aangepaste uitgaande druk ) Na afloop ontvangt men een oorkonde als aandenken, de kosten zijn p.p. € 22,50 incl. 150 kogels p.p. en te reserveren vanaf 8 deelnemers.

 

Een overall voor kinderpaintball erbij reserveren is mogelijk voor € 2,50 p.p. maar niet noodzakelijk! de verfkogeltjes gaan op de kleding bijna niet stuk, gebeurt dit wel dan is deze uiswasbaar op 30 graden. ( de verfkogels bevatten levensmiddelkleurstoffen en zijn feitelijk eetbaar omdat de schil uit glucose bestaat, milieu vriendelijk )

Vanaf 2017: paintball met luchtdrukwapens met CE-gekeurd volgens de 2009/48/EG speelgoedrichtlijn, speciaal voor deelnemers beneden de 18 jaar! en kinderfeesten.

Active Paintball heeft de compleet nieuwe luchtdrukpaintballwapens van het merk GOG Enmy ( cal. 0.50 ) aangekocht om deze uitgebreid in de praktijk te testen. Deze wapens schieten cal. 0.50 kogeltjes ( hetzelfde als de veerpistolen ) maar hebben een uitgaande druk welke minder is dan 0,5 Joule en een CE-gekeurd zijn volgens de 2009/48/EG speelgoedrichtlijn waardoor ze niet onder de WWm vallen en toegestaan zijn voor jeugdige spelers ( van 10 tot 18 jaar ) Het verbruik qua kogeltjes is wat hoger dan bij de veerpistolen omdat je veel sneller kunt schieten, maar de beleving is top.

Kledingsadvies:

Laat de deelnemers schone kleding meenemen voor de terugreis, van het Paintball zelf wordt men doorgaans niet vies maar onze ervaring is dat men met de op het speelveld aanwezige kogels gaat klieren waardoor men vol verf komt te zitten. Schone kleding voor de terugreis is daarom aan te bevelen ( beter dan de autobekleding helemaal moeten schoonmaken ) Zorg voor stevige schoenen i.v.m. met de verschillende ondergronden op het speelveld.

Jeugd en familie Paintball, spelen beneden de 18 jaar of gemengd met lage uitgaande drukpistolen en 2 uur spelen op diverse speelvelden:

Voor deelname aan Paintball voor spelers die nog geen 18 jaar oud zijn beschikken wij over veerdruk uitrustingen en luchtdruk uitrustingenen bedragen de kosten vanaf 8 deelnemers:

Veerdruk Cal 0.50: € 19,50 p.p. inclusief 100 kogels en een, muts, masker, en een shotgun veerdrukwapen cal. 0.50.

Luchtdruk Cal 0.50 CE-gekeurd ): € 25,00 p.p. inclusief 150 kogels en een, muts, masker, en een pistool luchtdrukwapen cal. 0.50.

Met onze veerdruk uitrustingen is het ook mogelijk om als familie te spelen, jong en oud gemengd met dezelfde wapens. Toch een overall erbij reserveren ( niet noodzakelijk omdat de kogels op het lichaam bijna niet stuk gaan ) € 2,50 per overall ( bij reservering erbij bestellen )

Familie paintball gemengd Cal. 0.50 veerdruk en luchtdruk of luchtdruk jeugd en luchtdruk volwassenen samen:

Luchtdrukwapens cal 0.50 ( spelers boven de 18 jaar ) en veerdrukwapens cal. 0.50 ( spelers beneden de 18 jaar ) gemengd spelen is mogelijk ( de luchtdrukwapens stellen we dan af op een lichtere uitgangsdruk ) € 22,50 voor de luchtdrukwapens p.p. en € 19,50 voor de veerdrukwapens p.p. beide incl. 150 kogels. Of je speelt beide met luchtdruk cal. 0.50 de volwassenen met lichter afgestelde wapens en de jeugd met de speciale CE-gekeurd volgens de 2009/48/EG speelgoedrichtlijn Cal. 0.50 luchtdrukwapens. De kosten bedragen dan € 22,50 p.p. incl. 150 kogels p.p. Beide zonder overall, toch een overall nodig bij reservering erbij bestellen a € 2,50 per stuk. Nieuw is de mogelijkheid om als familie ongeacht de leeftijd van de deelnemers allemaal met cal 0.50 luchtdruk te schieten ( met CE keurmerk ) kosten p.p. € 25,00 incl. 150 kogels p.p.

Extra kogels Cal. 0.50:  € 35,- per zak van 500 stuks of € 100,- per doos van 2000 stuk.

RESERVEREN

naam
E-mailadres
telefoonnummer:
Ik wil een reservering doen

Eten en drinken @ Active Paintball

Active Paintball beschikt over een uitgebreide kantine waar men onder het genot van een hapje en drankje kan nagenieten,

Ons assortiment dranken:

 1. frisdrank per blikje 0,33l € 2,50-3,50
 2. Koffie / thee € 2,-
 3. bier per fles / blik 0,5: € 3,- / € 4,-
 4. Wijn per glas € 2,50

Ons assortiment eten:

 1. broodje Bapao € 2,-
 2. broodje hamburger € 3,50
 3. soep van de dag € 3,-

De volgende eetmogelijkheden dienen 5 dagen voor aanvang gereserveerd te worden en de BBQ dient 5 dagen voor aanvang betaald te worden en zijn te reserveren vanaf 8 deelnemers:

 1. snack arrangement: broodje hamburger en frisdrank € 7,- p.p.
 2. BBQ ( 5 stukken vlees, salades, rauwkost, sauzen, stokbrood ) door derden geleverd € 19,95 p.p.
 3. BBQ de Luxe ( 5 stukken luxer vlees compleet zoals boven ) € 26,50 p.p.


Paintball veerdruk pistool of luchtdrukpistool met CE keurmerk voor jeugdspelers

Active Paintball de specialist voor kinderfeesten

Let op:

Het meenemen van huisdieren op het paintballterrein is niet toegestaan!

Het meenemen en nuttigen van eigen eten en drank is niet toegestaan!

Het meenemen en gebruiken van eigen paintballs is niet toegestaan!

Nieuw bij Active Paintball, GELLYBALL Het actieve spel waarbij gellballetjes verschoten worden met snelle electronische pistolen

Archery Tag het pijl en boog spel voor jeugd & volwassenen

Als aanvulling op het paintball bied Active Paintball ook archery tag aan.

Dit is het ouderwetse trefbal van vroeger maar dan met een pijl en boog. De pijlen bevatten een rubbere softtop en voor de veiligheid draagt men een helm tijdens het spel. Opdracht is om met de pijlen de targets ( 5 ronde vlakken in een standaard ) eruit te schieten, raak je een tegenstander dan moet deze terug naar zijn of haar startpunt op het speelveld. Ben jij een echte ROBIN HOOD?

Te reserveren vanaf 8 deelnemers waarbij de tijdsduur 1,5 uur is. Kosten p.p. € 19,50